Optimer din søvn med en sengevarmer

1300

Der er rigtig mange, der ikke får nok søvn af den ene eller anden grund. Det kan være grundet for mange tanker, forkert temperatur i rummet eller noget helt tredje. Ligemeget hvad det skyldes, kan det være et stort problem. Det er nemlig rigtig vigtigt at få den rette, da det modsatte kan have nogle negative følger for din hverdag. Derfor er det vigtigt at få styr på søvnen. Det kan kan man fx gøre med en sengevarmer. Læs med her og lær meget om hvorfor søvn er så vigtigt

Hvorfor er søvn så vigtigt?

Det er som sagt rigtig vigtigt at få den rette mængde søvn. De fleste ved nemlig, hvordan det er, hvis man ikke får nok søvn eller hvis søvnen ikke er dårlig. Det kan forringe humøret, hukommelsen, koncentrationen, tålmodigheden og meget mere. Man har generelt bare svært ved at overskue hverdagen og få det bedste ud af den. Men hvad skyldes alt dette egentligt, og hvad sker der når vi sover?

Formålet med at sove er, at give kroppen ro, mens din krop og hjerne genopbygger kroppen og bearbejder dagens læring og oplevelser. Man kan altså sige, at kroppen har brug for at være offline, for at være frisk til at optage nye informationer mm., når vi er vågne. 

En nats dårlig medfører ikke de store konsekvenser, det er nemlig noget der kommer i længden. En dårlig eller manglende søvn kan forværre dit immunforsvar og øge risikoen for bl.a. diabetes, overvægt, psykiske sygdomme, hjerteproblemer og meget mere.

Få de bedste rammer for god søvn med en sengevarmer

For nogen skyldes søvnmanglen som sagt, at de sover dårligt grundet temperaturen i deres soverum. Det kan være svært at give generelle råd til, da folk og deres krop har vidt forskellige præferencer. Det gælder både med hensyn til temperatur, men også hvor varmen skal komme fra. Nogle foretrækker et varmt rum med en kold dyne, andre foretrækker et koldt rum med en dejlig varm dyne. De fleste vil dog finde mellem 16-18 grader tilpas. Med den temperatur skal kroppen hverken tænke på at fryse eller på at svede. 

En løsning på en forkert temperatur i soverummet kunne være en sengevarmer. En sengevarmer kan nemlig justere temperaturen i din seng og dermed give dig de perfekte rammer for en god nats søvn. 

3 grunde til at købe en sengevarmer: 

  • Perfekt temperatur i soveværelset
  • Undgå negative følger af dårlig søvn
  • Få mere overskud i hverdagen