Imprægnering som giver dig væsentlige resultater og god holdbarhed
288
post-template-default,single,single-post,postid-288,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Sådan sikrer du holdbar vandafvisning

imprægnering

Sådan sikrer du holdbar vandafvisning

Har du børn eller er du selv plaget af ekstra slid på dit tøj grundet det travlige danske vejr. Det kan varmt anbefales, at man med fordel gør brug af imprægnering. Der er tilknyttet mange fordele, men de færreste ved egentlig hvorfor det er vigtigt at bruge. Læs mere herom, hvordan du opnår den bedste imprægnering af dit tøj.

Imprægnering af dit tøj

Det er ofte overtøj, som man giver en omgang imprægnering.  Det er dog også muligt at imprægnere tøj, der ikke nødvendigvis er fremstillet til at være vandafvisende. Det er overordnet med til at forlænge holdbarheden af diverse forskellige tekstiler i ens daglige brug.

En vigtig detalje, som de fleste misforstår, er, at tøj ikke nødvendigvis er vandafvisende efter en imprægnering. Hvis man bruger tøjet meget, og det bliver vådt gang på gang, så mister imprægneringen sin effekt. Derfor kan man med fordel give ens tøj en tur med imprægnering med jævne mellemrum for at genoprette eller tilføre tøjet den vandafvisende effekt. Det er selvfølgelig helt naturligt, at ens tøj bliver slidt og lidt travelig at se på. Imprægnering er dog med til at nedsætte denne proces.

Anvendelse af imprægnering

Der findes mange forskellige måder at imprægnere sit tøj på. Det er dog lettest og mest effektivt, hvis man tilfører midlet ved vask. Det anbefales, at man maks. vasker to stykker tøj ad gangen. Herefter er det ganske enkelt og ligesom ved almindelig tøjvaske. Imprægneringen tilsættes til vaskemaskinen, som man ville gøre med skyllemiddel. Derefter kan man hænge tøjet til tørre eller benytte sig af en tørretumbler. Alt efter hvad der er nemmest en selv.

Pas på dig og din familie

Som så meget andet så er det vigtigt at vælge produkter, som ikke er allergifrembringende. Det vil sige, at man skal være på udkig efter imprægneringsprodukter, som ikke indeholder diverse forskellige tilsætningsstoffer.  Blandt andet følgende

·       Parabener

·       Flourforbindelser

·       Methylisothiazolinone

 

Disse er alle yderst unødvendige og hører ikke til i imprægnerings midler. Det vil derudover også være disse midler, som er de mest effektive. Det sikre den vandafvisende og smudsafvisende overflade holder i væsentlig længere tid.

No Comments

Post A Comment