Få oplevelser for livet med en cykelferie I Udvid din horisont
255
post-template-default,single,single-post,postid-255,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Få oplevelser for livet med en cykelferie

Cykelferie bringer familien sammen

Få oplevelser for livet med en cykelferie

Er du på udkig efter en ny og alternativ måde at tilbringe din ferie på? Cykelferier er en oplevelse for sig selv, som byder på nye og spændende muligheder, som man ellers ikke vil. Så spring på cyklen og nyd din ferie i den skønne natur

 

Hvad er en cykelferie?

En cykelferie er for alle familiens medlemmer, som ønsker at opleve et land på en ny og anderledes måde. På cykelferien vil man kunne nyde den skønne natur og få en alternativ og aktiv ferie. Alt efter hvilken destination, som man ønsker, så vil turen være fyldt med kultur og smukke naturoplevelser, som man normalt ikke ville opleve på en sådan måde. En  cykel ferie på mountainbike vil indfange alles interesser på aktiv ferie.

Hvor går rejsen hen?

Rejserne er i blandt andet:

  • Tjekkiet
  • Portugal

 

Disse lande er udbredte destinationer for cykelferier. Her vil man kunne opleve de smukke landskaber, samt nye og lækre madretter, som har et kulturelt præg. Cykelferierne tilbydes i samlede pakker, som gør det nemmere og meget enkelt blot at nyde tilværelsen uden bekymring om bagage eller sovesteder.

Tjekkiet

En rejse kunne gå til Krkonose bjergene. Her er der ruter for både nye og øvede, så alle kan være med. På turen vil man opleve det smukke tjekkiske landskab. Derudover er der mulighed for at opleve Krkonose nationalpark. Dagsruterne vil typisk være mellem 10-15 km. med et varierende terræn.
Der tilbydes ture til Cesky Raj, som elskerne af mountainbike finder flot natur og udfordring alt efter niveau. Eventyr landskabet har dramatisk natur med mange floder, dale og bjerge, som helt sikkert vil være en oplevelse at se. Man skal dog ikke lade sig stoppe af mountainbike cyklen, for der vil også være mulighed for spændende og berigende vandreture, hvor man vil opleve naturen helt tæt på.

På turen skal man ikke bekymre sig om at skulle slæbe på sin bagage eller find et sted at sove. Alt dette er nemlig med i pakken, som man køber. Denne tur tilbyder 3 forskellige sovesteder alle sammen med morgenmad.

Portugal

Cykelturen, der går fra Lissabon til Sagres, er helt fantastisk. Turen vil ikke kun være fyldt med flotte naturoplevelser og naturreservater, den vil være spækket med kulturelle opdagelser, som man sent vil glemme. Turen vil være planlagt med hotel, morgenmad og en detaljeret rutevejledning, så man ikke skal bekymre sig om andet end at læne sig tilbage i sadlen og få en god tur.
Portugal appellerer til alle. Lige fra vinelskeren til naturelskeren. Turen fra Cape St Vincent til Vila Real St Antonio er på 246 km, som bliver afviklet på 6 dage. Der er planlagt et dag til

Bestil nu

Hop på hesten og kom afsted, der er ingen, som holder dig tilbage. Rejsen vil byde på grænseoverskridende oplevelser, som vil give dig livsglæde og minder for livet.

No Comments

Post A Comment