Firma events giver bedre sammenhold

1321

Styrk sammenholdet i virksomheden

Det er altid vigtigt, at have en god dynamik på arbejdspladsen. Uanset hvilken form for arbejdsplads man indgår på, er det vigtigt, at der er en god stemning, og at medarbejderne trives der. Hvis ikke dette er tilfældet, kan de ansatte føle sig utrygge og utilpas, hvilket i sidste ende kan føre til en generel dårlig stemning på arbejdspladsen. Derudover kan det føre til en dårlig service overfor kunder, og skabe en lavere arbejdsmoral. Der findes mange måder at opnå et bedre sammenhold blandt medarbejderne på. Nogle vælger at tage sagen i egne hænder, mens andre søger assistance hos andre virksomheder, der specialiserer sig i teambuilding. Teambuilding behøver ikke nødvendigvis at være lege, hvor man sidder i en rundkreds, eller skal gribe hinanden for at skabe tillid. I dag findes der mange forskellige former for teambuilding, som kan bruges af virksomheder i alle afskygninger. Særligt populært er firma events, hvor medarbejderne for en dag kan komme væk fra det vante arbejdsmiljø, og lærer hvordan man samarbejder. Man kan også vælge at invitere virksomhedens kunder med til disse firma events. Dette kan være med til at styre relationen mellem virksomheden og kunderne, og i sidste ende skabe større produktion, da gode anmeldelser ofte fører til anbefalinger, og dermed flere kunder.

Samarbejde i det fri

Firma events kan holdes på mange forskellige måder. En af dem er, at invitere enten ansatte eller kunder ud at sejle, og give dem ansvaret for at styre båden. Dette lærer dem at samarbejde, og udnytte de enkelte individers kompetencer. På en båd er alle lige, hvilket betyder at der ikke er de samme roller, som der er normalt på arbejdspladsen. Her er det ligegyldigt, om du er chef eller assistent, på båden gælder det blot om at få det til at fungere. Dette er en rigtig god øvelse, da det medvirker til at få folk til at stole mere på hinanden og hinandens kompetencer. Det er de færreste som har erfaring med at sejle en båd professionelt, og på en båd er din fysiske kompetencer heller ikke vigtige, derfor er den en perfekt måde til at få folk til at samarbejde på lige fod. Man kan have forskellige mål med firma events som disse, men uanset målet kan man ofte få noget ud af det. Der er professionelle coaches, der står klar til at hjælpe med at opnå målet, om det så er at få en fed oplevelse, eller at blive bedre til at samarbejde og nå sine mål.

Fordele ved firma events:

Der findes mange fordele ved at afholde firma events. Det kan både styrke det interne forhold blandt de ansatte, men også forholdet udadtil. Det at arrangere firma events viser meget om firmaets ånd og engagement, og sender et godt signal til både kunder og konkurrenter. Ved firma events opnår man bl.a.:

  • Bedre sammenhold
  • Lighed blandt de ansatte
  • Større fokus på samarbejde
  • En god oplevelse
  • Bedre forhold til kunder

Firma events kan også bruges til at lancere et nyt produkt. Særligt et firma event som en sejltur kan sparke kampagnen for ens nye produkt i gang. Her kan man invitere potentielle kunder og pressen, så de kan se og oplevet produktet, samtidig med at de får en fed oplevelse.