Styrk kommunikationen på arbejdspladsen

1350

Er du på udkig efter det perfekte firma arrangement, hvor alle medarbejder er nødsaget til at kommunikere og arbejde sammen. Matchrace Middelfart er blandt andet et eksempel på, hvor firmaeventet kan afholdes. Match racing giver plads til sjov, men er samtidig super lærerigt for alle deltagere. Læs mere her omkring hvad matchrace er.

Hvad er Match racing?

Match racing er en kapsejladsform. Dette indebærer enkelt en konkurrence mellem to eller flere sejlbåde. Konkurrencen er dog ikke så lige til. I de fleste konkurrencer handler det om at komme først. Det gør det i princippet også ved match racing, det er dog ikke bare fra start til slut. Start positionen er nemlig den samme som bundlinjen.

Det forløber sig således, at holdene passerer startlinjen ved start af konkurrencen. Herefter handler det om hurtigst muligt at nå op og runde topmærket. Topmærket ligger længere fremme, og det skal passeres for at kunne vinde. Efter rundingen af topmærket handler det igen om nå ned til startlinjen, som nu er bundlinjen. Til slut ses der på hvilket hold, som klaret opgaven hurtigst og altså vinder. Der findes mere avanceret baner, som er til de mere professionelle sejladser.

Matchrace Middelfart

Matchrace egner sig perfekt til et kundeevent eller et firma arrangementet. Der er mange gode grunde til at vælge netop dette, blandt andet:

  • Det styrker kommunikation
  • Samarbejdet hinanden imellem er i fokus
  • Effektivt redskab til at styrke et sammenhold
  • Det giver nye sjove oplevelser

Alt i alt har matchrace også en fordel for hverdagens gang. På båden vil man have forskellige ansvar. Det handler om først og fremmest at fokusere på sin egen opgave. Dette kan dog ikke lade sig gøre, hvis man som helhed ikke snakker sammen og tager ansvar. Matchrace Middelfart er muligt for alle i hele landet, som er på udkig efter en sjov og alternativ fornyet energi.